duminică, 6 ianuarie 2013

Unknown - Film online cu subtitrare

Unknown - Film online cu subtitrare


Unknown
Descriere sumara Unknown :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 107 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Drama, Thriller, Mister
Descriere detaliata Unknown :

Doctorul Martin Harris (Liam Neeson) pleacă alături de soţia sa (January Jones) пїЅn Berlin pentru a participa la o conferinţă de specialitate. пїЅn urma unui accident cumplit de maşină, Martin se trezeste pe un pat de spital, confuz şi fără să aibă idee cum a ajuns acolo. La scurt timp, constată stupefiat că nimeni nu пїЅl recunoaşte şi este privit ca un străin chiar şi de către soţia lui.
De aici pпїЅnă la haos nu mai este decпїЅt un pas, doctorul porneşte пїЅntr-o cursă agonizantă pentru a-şi recupera viaţa şi nici măcar din partea poliţiei nu primeşte ajutor. Rămas fără acte, extenuat şi hărţuit, Martin пїЅncepe să pună sub semnul пїЅntrebării totul, inclusiv propria-i identitate şi sănătate mintală. Un aliat neşteptat pare să пїЅi readucă speranţa dar aflarea adevărului rămпїЅne пїЅn continuare o misiune imposibilă.
Realizat după romanul omonim scris de Didier van Cauwelart, Necunoscutul aduce pe marile ecrane o poveste enigmatică şi originală. Filmul este distribuit пїЅn RomпїЅnia de MediaPro Distribution şi are premiera pe marile ecrane пїЅn 18 februarie.

Vezi Online Unknown - server 1:

Film online cu subtitrare - Unknown

Vezi Online Unknown - server 2:

VK CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu