duminică, 6 ianuarie 2013

Rango - Film online cu subtitrare

Rango - Film online cu subtitrare


Rango
Descriere sumara Rango :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Screener
Durata Film: 107 min.
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura, Familie, Animatie
Descriere detaliata Rango :

PпїЅnă acum, vestul sălbatic american a văzut toate tipurile de eroi, dar Rango este o specie absolut nemaivăzută: un cameleon mititel cu suflet mare, care пїЅşi pune пїЅn gпїЅnd să salveze un orăşel la fel de bizar precum creaturile care-l locuiesc, şi, care, pe parcurs, se transformă пїЅn eroul care odinioară doar пїЅşi пїЅnchipuia că este.
Regizat de Gore Verbinski, cel care a creat seria Piraţii din Caraibe, şi avпїЅndu-l ca voce pe Johnny Depp, Rango este un western пїЅn care aventura, umorul ireverenţios şi persoanjele пїЅnduioşătoare se combină pentru a ne oferi filmul perfect pentru пїЅntreaga familie.
Povestea пїЅncepe cпїЅnd Rango, după o viaţă пїЅn care a privit lumea din spatele geamurilor unui terariu, se trezeşte abandonat пїЅn deşertul Mojave. Rătăcind prin Vestul Sălbatic, ajunge пїЅn orăşelul Dirt, care arată exact precum пїЅi e numele. Acolo unde speră că se va pierde пїЅn peisaj, Rango se trezeşte imediat că iese пїЅn evidenţă, chiar dacă ceilalţi locuitori sпїЅnt o ţestoasă pe post de primar, un şarpe cu clopoţie renegat, nişte cпїЅini de preerie care jefuiesc bănci, şopпїЅrle-pistolari, dar şi prima cameleoniţă pe care Rango o vede пїЅn viaţa lui. Fără să vrea, Rango devine şeriful orăşelului ameninţat cu dispariţia din cauza lipsei apei. Acum i se oferă ocazia să se transforme пїЅn ceea ce, pпїЅnă nu demult, doar visa să fie: unerou adevăarat. De-acum nu se mai poate ascunde!
Rango este primul film de animaţie al lui Verbinski, cel care a transformat franciza Piraţii din Caraibe пїЅntr-o fabulă contemporană care a fermecat publicul din toată lumea. “Rango este povestea transformării unui cameleon пїЅntr-o legendă a Vestului Sălbatic, iar Johnny Depp intră пїЅn pielea acestui personaj cu grandoare şi пїЅndrăzneală. Ne-am inspirat din spaghetti western şi, пїЅmpreună cu animatorii extrem de talentaţi de la ILM am reuşit să creăm un univers cinematografic unic, care omagiază temele clasice ale unui film cu pistolari din Vestul Sălbatic cu mult umor şi cu пїЅntorsături de situaţie extrem de amuzante.”

Vezi Online Rango - server 1:

Film online cu subtitrare - Rango

Vezi Online Rango - server 2:

VK CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu